Ny servicefunktion hos Kansliet

Nu finns servicefunktionen ”Utskrift av övningsplan” hos kansliet.

I och med att det kan vara svårt för instruktörer att få ut fyrfärgsutskrifter av sina övningsplaner, har förbundet från och med idag, möjlighet att leverera den servicefunktionen till samtliga instruktörer i Kavalleri- och Jägarförbundet samt instruktörerna i Stockholms Kavalleri- och Jägarbefälsförening.

Exempel på hur det går till:

  • Instruktör A ska genomföra utbildning B på förband C
  • Instruktör A skickar bifogat med e-post, övningsplan (pdf, excel eller word) till e-postadress kansliet@kavjf.se samt inkluderar hur många kopior som behövs (ex en till ÖL, en till bitr samt en till utbildningsofficerare på förbandet) samt leveransadress
  • Kansliet skriver ut övningsplan med eventuella kopior
  • Kansliet kuverterar, väger kuvert, sätter A-porto samt lämnar in kuvert till företagscenter
  • Instruktör bör ha sin övningsplan nästkommande vardag i brevlådan

 

Med vänliga hälsningar
Kansliet
KAVJF i samarbete med SKAVJBF

 

 

Posted in Okategoriserade.